Læring av uønskede hendelser i helsesektoren. Hvorfor klarer ikke St. Olavs Hospital i større grad dra lærdom av sine avviksrapporter? Hva er årsak til at de ikke lykkes bedre i å lære av egne og andres feil, slik som er tilfelle i SAS? - Lund, Kristin Borgen; Tilseth, Arnstein Eriksen (Universitetet i Nordland, 2015)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2015