Medvirkning i fusjonsprosesser - hvor reell blir medvirkningen når musa skal fusjonerere med elefanten? En studie av fusjonen mellom Høgskolen i Finnmark og Universitetet i Tromsø - Jørgensen, Jørund Magnus (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i personalledelse - Universitetet i Nordland, 2014