Sammenhengen mellom de tre pilarene: Organisasjonskultur, konkurransestrategi og verdibasert ledelse - Hansen, Kristine Stenshavn (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i luftfartsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014