En strategisk analyse rettet mot Kværner Stords fremtidige konkurransekraft i den økende internasjonale konkurransen i EPC-markedet - Breivik, Aleksander; Vorpbukt, John Ivar Aakvik (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i Energy management - Universitetet i Nordland, 2014