"Her strides de lærde…." : en studie av arbeidsmetoder rettet mot ungdom som selvskader - Hanssen, Maiken Therese; Richardsen, Lill-Mari K. (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i barnevern (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014