"Jeg var den som måtte sette sprøyta …" : hvordan påvirker utførelsen av tvangsvedtak relasjonen mellom miljøarbeider og pasient? - Odinsen, Martin Nilsen; Olufsen, Arne Kristian; Utsola, Patrick A.K. (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i barnevern/sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014