Kultursensitivitet : Flyktningkontorets blikk på praksis - Gjerløw, Hilde Kristin; Strand, Susanne Mari; Tausvik, Jørgen Fjær (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014