Psykisk helsearbeid i barneskolen : en empirisk undersøkelse - Hafsmo, Victoria K.; Johansen, Stine Lise (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014