"Det største ønsket mitt var å være innlagt resten av mitt liv" : en studie av overgangen fra spesialisthelsetjenesten til kommunalt tilbud - Mikalsen, Kine Helene; Skagstad, Kristine (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014