¨Net-working, or Not-working, it’s a small difference” : en kvalitativ undersøkelse av hvordan kvinnelige entreprenører bruker nettverk, og hvilke hindringer de møter i etableringen av egen virksomhet - Norum, Tone Louise; Stensaker, Maiken Nilsen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014