Opplevelsesdesignprosessen : har kundens inngangsposisjon påvirkning på denne og hva kreves det av bedriften? - Olsen, Stine Austreim; Helgesen, Marte (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014