Risikostyring i Nova Sea AS : et casestudie om finansiell og operasjonell risikostyring i Nova Sea AS - Jørgensen, Jørgen Aga; Kleven, Øyvind Strøm (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014