En studie om forholdet mellom de skandinaviske hovedindeksene og utvalgte makrofaktorer : hvordan påvirker makrofaktorene rente, valuta, industriproduksjon, oljepris og S&P 500 hovedindeksene OSEBX, OMXS30 og OMXC20? - Eilertsen, Mona Trøite; Hansen, Svetlana; Johannessen, Aina (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014