Ansvarlige investeringer, fra nisje til kjerne : en oppgave om motivasjon, metoder og risiko ved å investere ansvarlig - Selnes, Audun; Heggelund, Jørgen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014