Risikostyring i Polar Quality AS : et casestudium om hvilke kritiske risikofaktorer Polar Quality er eksponert for, og hvordan disse blir håndtert - Ørnes, Andreas; Steira, Simen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i økonomi og ledelse (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014