Ser du meg selv om jeg er liten? : barn som pårørende i alderen 0-6 år - Bjørn, Christina Maylene; Pedersen, Kamilla Reneé (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sosialt arbeid (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014