Valg av samarbeidspartner for en prosjektbedrift på et internasjonalt prosjekt - en casestudie av Rainpower og deres vei til prosjekt i Mosambik - Knutsen, Fredrik; Wainwright, Emil (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014