Tyske turisters valg av ikke-tradisjonelle, voksende destinasjoner som reisemål - Svensli, Maria Kaldhussæter (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014