Hvordan påvirkes nordnorske opplevelsesbedrifter av samarbeid i turistnæringen? - Nikolaisen, Carina; Slåttli, Christina (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014