Korrupsjon på tvers av kulturelle grenser: norske bedrifters erfaringer med korrupsjon i India - Værang, Stine-Mari Andersen; Akselsen, Trine Lise (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014