Oppkjøp som vekststrategi. Et spørsmål om integrasjonsprosess. En studie av Sparebank 1 Regnskapshuset SMN - Tro, Christina (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014