Balanse mellom arbeid og familieliv - en studie av kvinnelige entreprenører i vekstbedrifter - Johnsen, Mariell Opdal; Stranden, Marianne (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014