Innovasjon og utvikling i opplevelsesøkonomien. Med fokus på matching mellom kunde og opplevelse - Fredriksen, Daniel (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014