Overførbarhet av sikkerhetssystemer mellom bransjer - Eklo, Anders; Klokset, Roger; Viken, André (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i luftfartsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014