Å lede bibliotek : krysspress i sonen mellom bibliotekutvikling og operativt ansvar - Nilsen, Kjell Gunnar (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014