Kvalitetssystem og kvalitetsforbedring : en kvalitativ studie av kvalitetssikrings-systemet ved Universitetet i Nordland - Simonsen, Steinar; Aakre, Thorbjørn (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014