Mål-, resultat- og risikostyring i Hærstaben - Moen, Geir Magne; Berg, Harald (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014 Sperra for utlån til 2017-07-18