Premisser for etablering og igangsetting av det regionale kultursamarbeidsprosjektet Salt-stæmma - Bergrabb, Bård Ove (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014