Ledelse av prestasjonskultur i kunnskapsorganisasjoner - Grøthaug, Hans Erik; Hegdahl, Anne Jahr (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsledelse (MBA) - Universitetet i Nordland, 2014