Norsk nasjonsbygging og asymmetrisk konflikt med de samiske minoritetene : en analyse av fornorskingspolitikken fra militærteoretisk og sosialantropologisk perspektiv - Bendiksen, Roy Severeide (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i politikk og samfunnsendring - Universitetet i Nordland, 2014