Hvordan kan ledelsen påvirke til utvikling av dynamiske kapabiliteter gjennom læringsmekanismer? - Bårdsen, Torje; Johansen, Stian (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014