Hvilke faktorer bidrar til innovasjon i opplevelsesbasert reiseliv? - en studie om innovasjon og utvikling i opplevelsesbaserte reiselivsbedrifter i Lofoten - Andersen, Elisabeth; Leines, Marit (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014