Isolation and characterization of skin mucus galectin from Atlantic salmon Salmo salar - Patel, Deepti Manjari (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i havbruk - Universitetet i Nordland, 2014 Sperra for utlån til 2019-06-26