Hvordan har Basel III påvirket bankene i det norske bankmarkedet? - Tande, Georg Austvik; Linchausen, Terese (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014