Nytt fokus? : en studie om hvilke erfaringer barnehageansatte har gjort seg ved bruk av observasjonsskjemaet "Å by barnet opp til dans" - Hagen, Renee Kristin (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i logopedi - Universitetet i Nordland, 2014