Avkastning og risikomåling i europeisk Private Equity - Kintel, Idar; Knudsen, Steffen Aleksander Evjen (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014