En evaluering av utfordringer for investor ved Private Equity investeringer - aktualisert med Statens pensjonsfond utland som investor - Aronsen, Katrine; Moe, Kristin Marlen (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i bedriftsøkonomi - Universitetet i Nordland, 2014