Kompass mot mestring i matematikk : en kvalitativ intervjuundersøkelse omkring lærers arbeid med matematikksvake elever - Krogh, Rita (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014