Lærekandidaten en utfordring og en ressurs : hvordan blir ungdom med grunnkompetanse en ressurs i arbeidslivet? - Kalvik, Astrid; Kolloen, Sten (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014