"Borte bra, men hjemme best? Ja takk, begge deler" : en undersøkelse av danning og læringsmiljø i fådeltskolen fram mot en tidlig borteboertilværelse for ungdom - Nohr, Eva (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014