Hvilken betydning har reflekterende samtaler som redskap for den erfarne lærers kompetanseutvikling for å kunne mestre den nye lærerrollen som samfunnsutviklingen krever? - Kjellså, Tove Julie (Universitetet i Nordland, 2014)
Masteroppgave i tilpassa opplæring - Universitetet i Nordland, 2014