Hvor ble det av skyldspørsmålet? : et essay om VG og Dagbladet sin dekning av French-rettssaken - Aas, Magnus Lutnæs (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i journalistikk (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014