Det fysiske miljøet for små barns læring på 0–6 års avdeling - Finbak, Rebecca Larsen; Pedersen, Alexandra (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i pedagogikk (barnehagelærerutdanningen) - Universitetet i Nordland, 2014