Forebygging av psykoser hos personer med schizofrenidiagnose - Skaret, Henrik Ånes; Nilsen, Helge Bertin (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014