Hvordan kan et tillitsforhold mellom beboer og sykepleier hjelpe den schizofrene beboeren å få dekt sine grunnleggende behov? - Bang, Robin Lande; Froholt, Julian (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014