Hvordan kan sykepleiere i avrusningsinstitusjon hjelpe opiatmisbrukere til å finne mening? - Schrøder, Marte; Evjen, Tine Marie (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014