Væskebehandling til termale cancerpasienter i sykehus - Lundlie, Elise Karlsen; Eriksen, Debbie Aileen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014