Livssmerte hos pasienter med uhelbredelig kreft – en reviewstudie - Carlsen, Charlotte; Jensen, Kathrin Moen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014