Sykepleie til pasienter med kronisk hjertesvikt - Pettersen, Karoline Michelle; Breivik, Catharina (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014