Tilfriskning i behandling av unge jenter med anoreksi - Hansen, Anna Katharina; Amundsen, Julie Tjærandsen (Universitetet i Nordland, 2014)
Studentarbeid i sykepleie (bachelorgrad) - Universitetet i Nordland, 2014